Van 24 tot en met 30 september wordt de Week van de Smaak gehouden. De Week van de Smaak is een nationaal evenement met honderden grote en kleine lokale activiteiten waarin "smaak" centraal staat, en waarin ambachtelijke streekproducten, seizoensproducten en biologische voeding de hoofdrol spelen.
Zie hier voor een overzicht van de activiteiten
Op 30 november krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Nou ja, misschien dat die blote billetjes in het gras wel op de doelgroep slaat.
Ook zo handig om het tijdens de Ramadan te doen.
Volgend jaar speelt dat niet meer. Maar de activiteitenlijst is opvallend blank/hogere klassen van karakter. Alle helden van de smaak zijn bijvoorbeeld blanke mannen en er zijn bitter weinig buitenlandse keukens vertegenwoordigd. De organisatoren hebben duidelijk vergeten de week langs de PC-meetlat te leggen. Als blijkt dat de bezoekers ook allemaal blank/hoger opgeleid zijn, zal er volgend jaar wel een muliticultureel thema worden bedacht voor de WVDS.
Ook zo handig om het tijdens de Ramadan te doen.
Bij ons doet ook het bij elke smaaktest beruchte pannenkoekrestaurant mee.
Het wachten is op de eerste cafetaria die met 6 soorten frikandellen meedoet aan de week van de smaak.
Kortom hier weten ze zelfs de week van de smaak smakeloos te maken.
en voor de Brabo's: Bij de Biotoop in Den Bosch en wellicht ook wel bij andere biologische winkels is een speciale Week van de Smaak Kooktas te krijgen voor 15 euro, samengesteld door Pierre Wind. Ietwat verwonderlijk heeft die de titel Blote Billetjes in het gras als titel mee gekregen, maar de ingrediënten die genoemd worden zijn broccoli, gehakt, tomaten en pasta. Daar kan ik toch echt geen originele snijbonen-met-witte-bonen van maken. Maar vooruit. Zaterdag 29 september is het De Lekkerste Zaterdag bij de Biologisch Specialist met voor proeverijen enzo.