Dat blijkt uit het World Menu Report, een studie van Unilever Food Solutions. Het bedrijf vroeg vierduizend consumenten in acht landen wat ze vinden van eten dat wordt weggooid in (bedrijfs)restaurants.
46 procent van de ondervraagde Westerse consumenten bleek bereid meer te betalen voor eten in restaurants die de resten daarvan milieuvriendelijk verwerken. In ontwikkelingslanden zou dat percentage 70 procent bedragen. Dat meldt Out of Home Shops.
Dit artikel afdrukken
46 procent van de ondervraagde Westerse consumenten bleek bereid meer te betalen voor eten in restaurants die de resten daarvan milieuvriendelijk verwerken. In ontwikkelingslanden zou dat percentage 70 procent bedragen. Dat meldt Out of Home Shops.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook