imageGisteren lunchte ik voor het eerst sinds heel lang weer eens in een bedrijfsrestaurant. Van een gerespecteerd bedrijf. Gecaterd door niet de minste van de grote cateraars in ons land.

En toch. Ik stond met enige moeite te kiezen. Een vaste gast zag dat kennelijk en sprak me bemoedigend toe: 'tsja, iedere dag hetzelfde hè, en het smaakt ook al niet spannend. Alleen de snacks zijn wel aardig, maar vandaag ff niet.'
Bij die snacks dacht ik meteen aan de 'Feed me better'- campagne van Jamie Oliver op Engelse scholen.

Ik moet zeggen dat ik niet meer weet of het 10 jaar geleden (toen ik nog iedere dag bij zo'n grote baas, met zo'n groot restaurant at) net zo smaakte als nu, maar gisteren werd ik er in ieder geval niet vrolijk van. Moest wel denken: mensen die bij hun bedrijf eten, zitten als ratten in de val - het is dit of niks.

Vandaar deze vraag: wat vind jij van de kwaliteit van het eten in je bedrijfsrestaurant?
Dit artikel afdrukken