Hij sneeuwde een beetje onder. Het was te heet. Het was nog teveel vakantietijd. Óf jullie hebben er niet echt een mening over. Ik heb het over de vraag die we vorige maand stelden: welke 3 onderwerpen moeten de food & drinks agenda bepalen
Ok, het is vrijdag, maar mocht er toch nog iemand wél een mening willen toevoegen ... Het kan natuurlijk ook lekker rustig dit weekend. Na de boodschappen, als je net als heel veel mensen, die driehoekige reep van de punt van je stuk kaas snijdt en lekker 'zo opeet' voordat je die in de koelkast legt (eigenlijk kun je die trouwens beter in een zg. 'kaaskistje' bewaren (op zo'n 14 graden - de koelkast is te koud en laat de kaas zijn 'ziel' verliezen; daar hebben we het weer een andere keer over ).
Op 2 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Drinksagenda: bij wijn: meer aandacht voor andere druivenrassen dan de standaard chardcab (of is het cabchard?)
Foodagenda: mensen bewuster maken van wat er verdwenen is: krozen, kweeperen, diverse groentesoorten. Dikke boeken, tv-programma's, snelle brochures, tentoonstellingen, manifestaties. Nu eens geen Middeleeuwse braderiën in het najaar, maar allerhande oogstmarkten, arken van de smaak op reis door Nederland.
Blogs en websites speciaal hieraan gewijd, lespakketten etc....
Zo, schiet hier maar even lekker op ;-)