Dit wil ik in mijn park zien:
Op 30 november krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Zijn de hotdogs op de Coolsingel gluten- en koemelkvrij? In dat geval kom ik graag - zonder broodje - proeven.
Deze hotdog-draad op Foodlog is geweldig en hilarisch, meer van dit graag!
Nou J. hoe ze smaken mag jezelf wel bepalen maar hoe ze zijn gemaakt is wel een geheim maar ik kan je wel vertellen dat ze van 100% echt vlees zijn gemaakt dus Biologisch!
Ben veel door het hele land heen omdat de hotdog idd door niemand anders op een originele manier gemaakt word, en dat is de kunst.
Hans
Ben je van de HEMA of zijn de hotdogs beter geworden? Dat uitgeholde bleke afbakbroodje was echt matig. Niet dat het in de gemiddelde snacjbar heel veel beter is.
De hotdogs van de HEMA doen het erg goed.....super lekker. Het is altijd druk bij deze 'stand'. Tot nu kan er geen 1 aan de hotdogbrrodjes van de HEMA tippen (heb ze elders nog geen gevonden die lekkerder smaakt).