Fotocredits: The pink tank top isn't really working, Malingering
Op 11 april krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Dick, bedankt voor de tip, ik heb het foodlog-artikel gevonden en ga 't meteen lezen! Vind je dat ook het bovenstaande filmpje niet een beetje te simplistisch?
Appeltaart, Gary Taubes is een oude bekende hier. Ik zat dit voorjaar een avond naast hem op een stoel in Amsterdam. Het werd aanleiding tot een hele herhaling van zetten met Melchior Meijer (even rabiaat, maar daarom niet minder waardevol, als Taubes)
Klinkt leuk en vrolijk, maar is niet waar. Holbewoners aten bijna uitsluitend vet, zoveel als ze konden vinden. Suiker is een ander verhaal. Voor een beter beeld van dik worden + uitleg over de rol van suiker en insuline hierin:
http://www.amazon.com/Why-We-Get-Fat-About/dp/0307474259/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1347909252&sr=8-3&keywords=this+is+why+you're+fat
Een ieuwe invalshoek op obesitas. Ik ben geen expert maar het klinkt geloofwaardig.
http://www.wired.com/wiredscience/2012/08/antibiotics-obesity/