Begin je flauw te worden van doevakanties op de glamping? Dan is dit misschien iets voor de zomer volgend jaar: Active Lifestyle Cruising.

Forbes schrijft over de Blue World Voyages rederij, die vanaf 2019 gaat varen met een gerenoveerd passagiersschip, dat is ingericht als een drijvend vijf-sterren wellness resort.

Vanaf $3.500 boek je een week aan boord van dit luxe cruiseschip, dat speciaal is ingericht om bemiddelde gasten van middelbare leeftijd tijdens hun vakantie aan hun nieuwe leefstijl te laten werken. Alles wat ze in de sportschool kunnen doen, kan ook aan boord: yoga, spinning, er is zelfs een slagkooi voor de honkballer. Je kunt slapen aan dek, onder de sterren, en gewekt worden door de ontbijtober. Natuurlijk is er ook een (virtuele) golf course. Naast het schip zal een drijvend zwembad annex kanosteiger meedobberen als de zee rustig is.

En qua food? “In elke haven kopen onze chefs de beste lokale gerechten voor het van-veld-naar-vork en zee-naar-tafel menuaanbod,“ zegt CEO John Richards, die een nieuwe trend hoopt te zetten.
Reageer
  • Deel
Druk af