Een eenmalige editie dus, maar wie weet! Het nummer ligt nú in de winkel.
Vrij Nederland zegt het zelf als volgt:
"In deze special praten we u bij over de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op het terrein van voedsel, maar vergeten we ook de smakelijke kant van eten niet. U leest welk voedsel een bedreiging vormt voor uw hersenen, of u binnenkort uw maaltijd kunt samenstellen op basis van uw genetisch profiel, en hoe u succesvol kunt afvallen. Maar we vermaken u ook: met de eetweekboeken van Giel Beelen, Hanneke Groenteman en Loretta Schrijver, een zinnenprikkelend verhaal van Anton Wachter- prijswinnaar Christiaan Weijts en een hilarisch verslag uit de keuken van topjournalist en kok-in-opleiding Bill Buford. Maak een van de vette smulrecepten van Sylvia Witteman klaar en geniet ervan – van SMART New Food!
Ailko meldde het me gisteren en heeft hem al gelezen. Enthousiast. Ik ga ook maar eens kijken.
Op 31 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Nou Steven, het aantal Vlamingen is niet gering als ik de herkomstanalyses bekijk: 1/3 Vlamingen, 2/3 Hollanders). Ze zijn alleen een beetje meer 'shy' dan die Hollanders en laten zich niet horen.
@Dirk, Ik vrees dat dit blad niet meer verkrijgbaar is. Het was een speciale editie. Je zou het even op het klantenservice nummer kunnen proberen: 020-5518701 of e-mail: vn.abonnement@weekbladpers.nl De hoofdredacteur was Emile Fallaux.
Dirk, Ailko en Dick zijn zo blij dat er wéér een Vlaming bijgekomen is op Foodlog, dat ze hemel en aarde gaan bewegen om u dat boek te bezorgen :-) Volg jij de discussies op Foodlog?
waar kan ik deze editie vinden, raadplegen of kopen?
Dank bij voorbaat
Dirk Coghe
Druivenlaan 16
8400 Oostende
België