Op 2 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
@ Marie-France, of course we know! It was the information over the power of the bubbly which enspired this video. That's why I liked it.
Amusing vidéo!!!just done for Champagne drunk during a fair; Normally if you want to pretend to be a connoisseur, Champagne should be opened gently with a very discret noise (just a 'sssssshhhhhh"): you turn the cork and maintain it and you let the gas going out and that's it. Plops are just for F1 races!