Technologie heeft niet alleen vergaande invloed op hoe ons voedsel geproduceerd wordt, maar ook hoe het ons uiteindelijk bereikt. Deze ontwikkelingen zie je ook terug in het stadsbeeld: van de vroegere kalveren in de Kalverstraat tot aan de huidige reorganisatie van het Amsterdam Food Center.

In de tweede aflevering van de Voedselketen kijken we hoe eten onze stad binnenkomt. Van boer tot bord: hoe zorgen we voor slimme en efficiënte distributie van ons voedsel naar en in de stad? En hoe duurzaam zijn al die voedselkilometers eigenlijk?

Voedsel maakt de stad is onderdeel van het programma ‘De Voedselketen #2’

Reserveer voor deze avondbijeenkomst via de site van Pakhuis de Zwijger.

Informatie
Wanneer: Maandag 22 januari 2018 vanaf 20.00 uur.
Kosten: Gratis. Via Pay as you like kun je als je dat wilt, een bijdrage leveren.
Waar: Pakhuis de Zwijger, Grote Zaal, Piet Heinkade 179, 1019 HC Amsterdam. Leden van de Pakhuis de Zwijger community kunnen op de site meekijken via de livestream.
Reserveren: Via de website.
Dit artikel afdrukken