Theathergezelschap Parels voor de Zwijnen stond eerder op de planken met de voorstelling 'de Koningin van de Voedselbank' en vervolgt dit verhaal nu met VETARM.

Hoe voelt het om arm en dik te zijn in een wereld waarin slank zijn en succes hebben de norm is? In VETARM spelen bewoners uit Amsterdam-Noord zichzelf, mét overgewicht en problemen. Dit wordt gedaan met een lach en een traan, aan de hand van verhalen die uit het leven gegrepen zijn.

Geheime anti-dieetclub
Parels voor de Zwijnen noemt het een geheime anti-dieetclub, waarbij dik zijn niets is om je voor te schamen. Gewichtige dames en zware jongens. Zij doen niet aan weegschalen en tellen geen calorieën. Iedereen telt mee en is zijn gewicht in goud waard.

Aan het einde van de avond loop je lichter en rijk aan ervaringen naar buiten.Tijdens de voorstellingen worden er verrukkelijke hapjes geserveerd en daarnaast wordt er verwacht dat iedereen zijn eigen favoriete guilty pleasure meeneemt. Van chocolade tot kaas, iets waar je zelf niet van kan afblijven.

Tickets zijn te bestellen via deze link. Er zijn maximaal 50 kaarten per voorstelling beschikbaar, daarom is vooraf kaarten bestellen aan te raden. Er zijn zowel middag- als avondvoorstellingen.

Tip! Koop een extra steunkaartje voor €13,50 voor een ander die het niet breed heeft.

Informatie
Datum: 15 november 2019 t/m 1 december 2019
Tijd: Voorstelling 20:00-22:00, matinee 14:00-16:00
Prijs: €18,50, met kortingsticket CJP/Stadspas €13,50, Stadspas Groene Stip actie €5,00
Locatie: Geheime locatie op de NDSM-werf. Om 19:45 wordt je verwacht voor Sexyland, MS. van Riemsdijkweg 39, Amsterdam. Vanuit hier lopen we samen naar de locatie.

Voor meer informatie kun je op de website kijken.
Dit artikel afdrukken