Ben jij klaar voor een weekend waarin je smaakpapillen verwend worden? Wil je inspiratie opdoen om gezonder, duurzamer en lekkerder te eten? Dan mag jij de jubileumeditie van VeggieWorld niet missen!

Programma
Proef de nieuwste 100% plantaardige gerechten, shop duurzame en diervriendelijke producten en laat je verrassen door onze sprekers en workshop-gevers zoals vegan topatleet Jon Venus en kookwonder Tomi Makanjuola. Voor alle sprekers en workshops zie Facebook of de Veggieworld website.

Ruim 100 bedrijven uit binnen- en buitenland trekken hun lekkerste en meest innovatieve plantaardige producten uit de kast. Ook kun je gratis kookdemo’s, workshops, uitdagende panelgesprekken en inspirerende presentaties bijwonen. Of voor advies langsgaan bij diëtisten om jouw lifestyle gezonder en duurzamer te maken.

Nieuw dit jaar zijn het Fitplein, de Grow Green Zone en het kinderprogramma. Op het Fitplein kun je met al je vragen terecht bij artsen en diëtisten. In de Grow Green Zone ontdek je hoe je groener kunt leven, laat je je inspireren door duurzame projecten en ontvang je tips waarmee je thuis direct aan de slag kunt gaan.
Ook is er een uitgebreid kinderprogramma met creatieve creaties met groenten en fruit, duurzame tips voor iedere leeftijd, prikkelende voorleessessies en een avontuurlijke speurtocht.

Informatie:
Data: 9 en 10 maart 2019
Tijden: 10:00 – 18:00 uur
Locatie: Jaarbeurs, Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht
Prijzen: Online €8,00, aan de kassa €10,00. Kinderen tot 14 jaar onder begeleiding van een volwassene kunnen gratis mee.

Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Tickets: Bestel hier je tickets online of koop je ticket op de dag zelf bij de Jaarbeurs.

Meer informatie kan je vinden op de website en Facebook.
Dit artikel afdrukken