Mijn vrouw geeft les Nederlands aan anderstalige nieuwkomers. Wij wonen in Houthalen en daar wonen 20% migranten: Italianen, Spanjaarden, Nederlanders, Turken, Marokkanen,...
Bij deze grap bekwam een klasje Moslim-dames het nog nauwelijks van het lachen:
Juf: Van worteltjes eten krijg je heel goede ogen.
Klas: Hoezo?
Juf: Heb je al ooit één konijn met een bril gezien, soms?
Klas: ??? !! Gier brul hoest gier ahum ahum
Excuses... Komt van al die vette vis met borrelnootjes.
Dit artikel afdrukken
Bij deze grap bekwam een klasje Moslim-dames het nog nauwelijks van het lachen:
Juf: Van worteltjes eten krijg je heel goede ogen.
Klas: Hoezo?
Juf: Heb je al ooit één konijn met een bril gezien, soms?
Klas: ??? !! Gier brul hoest gier ahum ahum
Excuses... Komt van al die vette vis met borrelnootjes.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
Dick, da's nu eens een vraag voor Nick, zie!
Wat die mop betreft: in Limburg zijn we wa traag, naar het schijnt :-)
Het mopje kwam bij me op toen ik weer over die vervelende W*****s hoorde zagen op de radio. Moslims kunnen best ook wel lachen...
Steven, deze is heel bekend in Nl. Om NL-Vlaanderen nog ff flink aan te zetten: eten jullie in Vlaanderen dan echt te weinig vette vis?
Oeps ;-)
Ik eet best veel wortels. En draag nog steeds geen bril. Bewijst dit iets?
Patatten-met-pootjes-en-ertjes. Zo eet ik wortelen het liefst. Verse erwtjes uit de tuin van mijn moeder (of de diepvriesvariant uit de tuin van moeder). Stevige ui fruiten. Daarna fijn gesneden worteltjes meestoven. De gekookte erwtjes toegevoegen. Schep suiker d'rover. Vroeger met worst. Tegenwoordig met kaaskroket.
Eten. Aubergine denk ik in stukjes en dan met bloem bakken in olie. Ik heb laatst wel lekkere worteltjes gemaakt met rozijnen en versterkte wijn. Hoe maak jij je worteltjes klaar?
Wat ga je daarmee doen, dan?