Foodlog.nl bestaat deze maand 6 jaar. Het maakte nieuws, kraakte nieuws en creëerde menig nieuw perspectief. Het werd een instituut en tevens een toog.

Het bestaande foodlog.nl heeft zijn tijd gehad.

Het is tijd voor een ingrijpende verbouwing. Die betreft niet alleen de site maar ook de formule. Rust is op zijn plaats en daarom sluit de krant tijdens de verbouwing zijn reactiepagina's.

De redactie houdt vakantie. De programmeurs zijn aan de slag. Hoofdredacteur Dick Veerman schrijft een boek.

Op 1 september zijn het brandnieuwe foodweekly.eu en redactioneel geheel vernieuwde foodlog.nl up & running.Onderwijl houden we hier slechts de agenda bij. 1/9 kun je daar alvast inzetten.

Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Wel reserveren we hier een plek voor Joris Lohman van Urgenda. Hij zal het hiernaast met u over eetregels hebben.

Een goede zomer gewenst!
Dit artikel afdrukken