Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Op de Informaticastraat in Terneuzen is staat een groep enthousiastelingen in hun mobiele keukens onder de strakblauwe hemel de heerlijkste gerechtjes en drankjes te maken. Ook dit zijn van die dingen die gebeuren. Dan voegen een DJ en een straattheater-act zich bij deze groep. Dit zijn nou van die dingen die gebeuren.

Je raadt het al, “Van die dingen die gebeuren” is een leuk eet- & drinkfeestje waar iedereen welkom is. 6 en 7 mei wordt het weekend waarop jij en je vrienden/familie met dit foodfestival de lente van 2017 officieel openen. Een openbaar toegankelijk feestje kan niet zonder huisregels, die kun je hier terugvinden.
 
Goed om te weten
Op het eet- & drinkfeestje wordt niet gewerkt met bonnen of munten, je kunt alles contant afrekenen. Bij sommige mobiele keukens kun je pinnen, maar niet bij iedereen.
Let op! Neem voldoende contant geld mee.

Openingstijden
Zaterdag 6 mei 2017: 13.00 tot 22.30 uur
Zondag 7 mei 2017: 13.00 tot 22.30 uur

Waar
Het terrein ligt tussen de Informaticastraat & de Guido Gezellestraat. Op het grasveld staat een fruitboomgaard en het terrein is goed te bereiken met de auto, de motor, de fiets, de brommer, het openbaar vervoer en de benenwagen. Kijk hier voor een filmpje van de locatie.
Dit artikel afdrukken