Je produceert je eigen bruisende drankje door in een herbruikbare fles, de SodaStreamMe, te blazen tijdens een boertje. Zo gebruik je je eigen overtollige CO2.

Volgens de NASA-astronaut een oplossing voor mensen die last hebben van te veel CO2 en daardoor oprispingen krijgen. “Als het leven je gas geeft, maak dan SodaStream.” De tijdelijke actie: een snurk-slang erbij, zodat je ook ’s nachts je eigen bubbels kunt blazen.

Het is een 1 aprilgrap - natuurlijk. Het idee voor het nepproduct is wel gebaseerd op echt onderzoek naar overtollige hoeveelheden CO2 in de ruimte. "Overtollig CO2 is een reëel probleem in de ruimte en dit toestel zou levens kunnen redden als het echt had bestaan”, aldus Kelly. “Ik vind het geweldig om samen te werken met SodaStream voor deze grap. Want als je een ding leert wanneer je lang in de ruimte verblijft, is het dat gevoel voor humor noodzakelijk is. Ik hoop dat het filmpje voor een glimlach zorgt, ik heb er in elk geval hartelijk om moeten lachen.”Niet alleen SodaStream zet vandaag in op een 1 aprilgrap. Van frikandelspread speciaal en patat saus tot waterijs van bronwater en een Michelin-ster nominatie voor Spare Rib Express. Hieronder een overzichtje.Dit artikel afdrukken