32 brouwerijen presenteren hun diverse bieren. In totaal zijn er meer dan 100 bieren te proeven. Dit alles in een ontspannen sfeer en op een inspirerende locatie, met livemuziek, hapjes en meer.

Een deskundige jury, onder leiding van bierkeurmeester Derek Walsh, verkiest tijdens het evenement het “Meest Gewaardeerde Bier van Utrecht 2017”. De jury bestaat uit bierkenners die hun sporen in de Nederlandse bierwereld ruimschoots hebben verdiend.

Van 13.00 tot 18.00 uur treden er verschillende bands op. Kijk op de website voor de volledige line-up. Op de website is ook de volledige bierlijst te vinden. Op deze lijst vindt je terug welke brouwerijen er aanwezig zijn, waar de brouwerij vandaan komt en sinds wanneer hij bestaat. Ook staat uitgebreid uitgelegd welk bier iedere brouwerij aanbiedt.

Informatie
Datum: Zaterdag 27 mei
Openingstijden: 12.00 – 19.00 uur
Locatie: Utrecht, De Fabrique (Westkanaaldijk 7), ligt op 1,5 km van station Maarsen. Tussen 11.45 en 19.15 uur rijdt er een gratis pendeldienst tussen Station Maarsen en De Fabrique
Kosten: De toegang tot het evenement is gratis. Om bier te kunnen proeven heb je een proefglas en muntjes nodig. Tickets zijn verkrijgbaar via de website.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina of website van het evenement.
Dit artikel afdrukken