Afgelopen maandag introduceerde Unox zijn vegetarische assortiment aan de hand van een vertederend geanimeerd reclamespotje. ‘Tijden veranderen’, aldus de producent. In het filmpje speelt de vegetarische rookworst van Unox de hoofdrol.


Het Algemeen Dagblad verzamelde een aantal reacties onder het bericht op Facebook. Sommige mensen reageerden positief: “Goed bezig, Unox. Wat een leuke reclame.” Helaas is niet iedereen te spreken over de vegetarische rookworst van Unox: “Leuke reclame, maar de vegetarische variant vonden wij totaal niet zo smaken als we van Unox gewend zijn,” was een van de mildste reacties. Andere consumenten waren wat directer: “Mooie reclame, maar die worst is duur en niet te eten.” Of: “Maar wat smerig was deze, ging helaas meteen de prullenbak in.”

De vegetarische rookworst van Unox werd vorig jaar tegelijkertijd geïntroduceerd met de Veganistische Roockworst van de Vegetarische Slager. Het vegetarische assortiment van Unox bevat naast de rookworst onder andere ook leverpastei, knakworsten, gehacktballetjes, ragout en stoofpotjes
AD - Schattige reclame met vegaworst van Unox ontroert: ?Maar hij is niet te eten?
Reageer
  • Deel
Druk af