Het voedselsysteem waarbinnen food-professionals zich begeven, is constant in verandering. Hoe krijg je als professional in de wereld van voedsel en landbouw grip op deze verandering, en hoe pas je de transitie toe binnen je dagelijkse praktijk? Tijdens het programma krijg je antwoord op deze vragen.

Transitie in AgriFood
Het doel van het programma is het vergroten van je kennis en het versterken van je innovatiekracht als food-professional in jouw organisatie. Je ontwikkelt een nieuw en breder perspectief op het voedsellandschap waar binnen je opereert en krijgt meer inzicht in je eigen rol, je waarden en overtuigingen. Ook krijg je meer zicht op de patronen van een transitie en de verschillende factoren die hierin een rol spelen.

Waar staat jouw organisatie en welke innovaties moeten er plaats vinden om het transitiepad niet te missen? Jouw nieuwe manier van waarnemen en handelen wordt zichtbaar in een vergrote visie en door de aangereikte tools en handvatten uit dit programma kun je daadwerkelijk aan de slag gaan.

Programma
Het programma bestaat uit 4 modules:

Module 1 – De voedseltransitie (3 dagdelen, 12 - 13 januari)
Module 2 – Het voedsellandschap (4 dagdelen, 15 - 16 februari)
Module 3 – Radicale vernieuwing (4 dagdelen, 16 - 17 maart)
Module 4 – Maak zelf de transitie (3 dagdelen, avond op 20 en 21 april)

Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Tijdens de 4 modules loopt een coachingstraject met een coach uit het Food Hub netwerk die persoonlijk met je meekijkt hoe jij algemene transitielessen vertaalt naar jouw context.

Zie de brochure voor het uitgebreide programma.

Informatie
Locatie: diverse boerderijen, boten en andere relevante plekken
Tijd: alle dagen van 10.00 – 17.00 uur. Op 12 januari en 20 april is er in plaats van een dag- een avondsessie van 19.00 tot 22.00 uur.
Prijs: €1.995 (excl.), €2.413,95 (incl. 21% btw). Prijs is per persoon, inclusief lesstof, eten en drinken. Vervoer op eigen kosten.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier. Naast individuele aanmelding is het ook mogelijk om als organisatie of bedrijf meerdere plekken te reserveren.

Voor meer informatie zie de website van Food Hub.
Dit artikel afdrukken