De Britse chefkok Richard Corrigan deed onlangs mee aan de 'arme' variant van het populaire BBC programma "The Great British Menu", voor de gelegenheid omgedoopt in The Great British Budget Menu. Zijn zoektocht bij deze uitdaging leidde tot een opvallende tip: koop een paar goede tweedehands kookboeken - in veel gezinnen blijkt de basiskennis te ontbreken om zelf van verse ingrediënten een maaltijd te bereiden. BBC Food brengt ook Corrigans andere tips om voor 1 pond per portie toch gezond te eten, zoals: ga op het scheiden van de markt naar de markt, trap niet in de valkuil van supermarktaanbiedingen, 'grow your own', experimenteer met kruiden, vries vers in en bouw een basisvoorraad eten in blik op.
Dit artikel afdrukken
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 30 december krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 30 december krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook