Fotocredits: Tomatoes and sunbeam, uitsnede, Louise Leclerc
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Het is jammer, dat tomaten die veel licopeen en veel smaak bevatten, er niet anders uitzien, want dan zou iedereen die gezonde en lekkere tomaten verkiezen boven grote, waterige tomaten die bijna elke teler zet, omdat kilo's wel betaald worden en smaak en kwaliteit niet. Geef mij de tomaten van Arjo van de Wel uit Wateringen maar, die smaken fantastisch.