SodaStream, bekend van de machines om zelf water en frisdranken met bubbels te maken, komt met The Beer Bar.

'Vers' bier
Daarmee kun je zelf in een handomdraai 'vers' bier serveren. Alles wat je nodig hebt is de machine om bruisend water toe te voegen aan een 'bierconcentraat van hoge kwaliteit'. "We zijn opgetogen dit biermerk te kunnen lanceren dat mikt op aansluiting bij de groeiende wereldwijde trend van zelfgebrouwen bier", zegt Daniel Birnbaum, ceo van SodaStream. "Onze kerntechnologie van koolzuurhoudende dranken in combinatie met onze distributie-infrastructuur bieden ons een geweldig platform om ons bedrijf in deze opkomende categorie uit te breiden. We kiezen er voor dat met een eigen biermerk te doen."

The Beer Bar wordt geïntroduceerd met bier in 1 smaak, het lichtblonde Blondie. Dit lichte pilsener heeft een soepele authentieke smaak en een vol hoparoma. Met The Beer Bar kan de consument in enkele seconden bier brouwen door Blondie toe te voegen aan bruisend water. Blondie bevat, net als de meeste soorten pils, 4,5% alcohol. Een literfles concentraat levert ongeveer drie liter bier.

SodaStream kiest ervoor The Beer Bar te lanceren in een aantal Europese bierhoofdsteden. Het product is verkrijgbaar in de Duitse webshop van van SodaStream en bij toonaangevende retailers in Zwitserland. Naar verwachting komt de Beer Bar vanaf eind 2016 in andere markten beschikbaar.


Dit artikel afdrukken