Op deze tweede avond van het programmadrieluik De Nieuwe Groene Revolutie, bespreken we de grote uitdagingen en problemen voor de boer in tijden van verandering. Iedereen heeft het over ‘nieuwe verdienmodellen’, maar wat zijn dat eigenlijk? En wie helpt de boer bij het ontwikkelen van de nieuwe manieren om de kost te verdienen: overheid, retail, de consument?

Programma
Een avond over het hoe, wat en waarom van het nieuwe verdienmodel met Eline Vedder, melkveehouder, Ruud Zanders, initiatiefnemer Kipster, Natasja Oerlemans, Head of Food & Agriculture van het Wereld Natuur Fonds (WNF) en Teun Verheij, algemeen directeur van cateraar Albron.

Verschillende vragen komen aan bod, zoals: Wat is de situatie nu? Waar ligt de pijn en waar de winst? Wie neemt verantwoordelijkheid om samen met de boer nieuwe ketens te gaan ontwikkelen? En hoe gaan we naar een nieuw verdienmodel, zowel voor de boer als voor de natuur? En, de belangrijkste vraag, welke prijs willen we daarvoor betalen?

Informatie:
Data: 11 maart 2019 (De eerste aflevering van deze serie vond plaats op 11 februari, de derde en laatste op 15 april.)
Tijd: 20:00 uur
Locatie: Piet Heinkade 179 1019 HC Amsterdam
Prijs: om de programma's voor iedereen toegankelijk te maken is de toegang gratis. Een vrijwillige bijdrage is van harte welkom.

Aanmelden: via deze link.

Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Meer informatie is te vinden op de website.
Dit artikel afdrukken