1
Fotocredits: 'Nico Koffeman, Johan Jansen, Jaap Korteweg', Tea by Me

FlashThee van de slager

De oprichters van de Vegetarische Slager - 2 jaar geleden verkocht aan Unilever - stappen in Nederlandse thee. Het Zundertse bedrijf Tea by Me hoopt "dankzij de nieuwe samenwerking door te groeien in binnen- en buitenland met Europese theeplantages." Maar thee komt toch van ver? Nee hoor, Johan Jansen ontwikkelde een theeplant die geschikt is voor het Nederlandse klimaat en bodem. Te koop bij Intratuin. Duurt kweken je te lang? Dan vind je Tea by Me-thee ook in de schappen bij Plus, SPAR, Jumbo Foodmarkt, Sligro en Makro. Lekker lokaal, en korte keten.

Linkedin - Tea by me on LinkedIn: Tea By Me partners up, 26 okt 2020
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Piet Hermus
Piet Hermus landbouw, schrijft wel eens wat
  • #1
  • 28 okt '20
  • 6:26

Zundert ligt vlak bij Etten-Leur waar Jaap tegenwoordig woont op 1 van zijn huisjes op zijn zelf gerealiseerde landgoed. Het is het landschap van de jeugd van van Gogh. En die ging rond zijn tiende naar Zevenbergen op kostschool, de plaats waar Jaap ook ongetwijfeld op school gezeten heeft. En in Breda staat de Vega-slagerfabriek. Zijn medevennoot Niko komt eens kijkt. Je kunt het op een dag gewoon allemaal lopende doen.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.