Het tweejaarlijkse evenement van Slow Food, Terra Madre Salone del Gusto vindt dit jaar plaats van 20 tot en met 24 september in Turijn (Italië). Dé gelegenheid om je onder te dompelen in de wereld van slow food, congressen te bezoeken, inspirerende workshops bij te wonen en vooral te proeven van de lekkerste (lokale) producten.

Tijdens het event kun je onder meer workshops bijwonen zoals werken met minder bekende zaden. Bij de slow meat-workshops wordt het belang benadrukt van biodiversiteit, verschillende rassen en het eten van minder vlees eten. In slow fish-workshops zullen er minder bekende vissoorten aan bod komen en er komen vraagstukken langs zoals: bestaat er duurzame sushi?

Slow Food Youth Network (SFYN), voorheen Youth Food Movement, is een internationale jongerenbeweging die zich inzet voor duurzaam geproduceerde voeding waarvoor de boer een eerlijke prijs ontvangt. De Nederlandse tak, SFYN Nederland, zal ook vertegenwoordigd zijn in Turijn.

Kaarten voor Terra Madre zijn online beschikbaar tot 18 september 2018. Bezoek de website voor meer informatie over het programma en de tickets.

Informatie
Datum: 20, 21, 22, 23 en 24 september
Tijd : donderdag t/m zondag van 10.00 uur tot middernacht, maandag van 10.00 uur tot 19.00 uur.
Locatie : Turijn, Italië
Prijs : €5,- voorverkoop online (+€1 reserveringskosten), €10,- aan de deur, €20,- 5-daagse pas online (+ €2,50 reserveringskosten), €35,- 5-daagse pas aan de deur.

Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.
Dit artikel afdrukken