Vind ik, diervriend.
Op 2 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Hear hear! Ik ben het roerend met je eens, Wouter.
Is die Leeuwarder slachter niet alweer ergens anders doorgestart? Dat dacht ik gelezen te hebben. Waddenvlees B.V. of zoiets.
Bravo Wouter. Ik ben het volstrekt eens. We bewegen ons een volstrekt verkeerde kant op en sturen de dieren op ver transport in veewegens, zelfs op boten, vele malen verder dan het Oosten van Europa. Als de dood maar uit zicht is, eten we gewetensloos verder.
Tom Lanoye schreef er begin dit jaar een mooi stukje over. Ik haakje erop in met een campagne die ik alvast maar lanceerde tegen het zielig vinden van het slachten en eten van planten.