Taste of Amsterdam is de ultieme ‘foodie playground’ van Amsterdam. Bezoekers kunnen niet bij één, maar bij 20 Amsterdamse restaurants uit eten die gezamenlijk zo’n 100 gerechten bereiden. De gerechten zijn verkleinde versies van de ‘signature dishes’, die de op Taste aanwezige chefs normaal in hun restaurant serveren.

Op de foodmarkt op het festivalterrein presenteren producenten hun producten, waarbij bezoekers uiteraard mogen proeven én kopen. Nationale en internationale topchefs geven daarnaast live demonstraties van hoe ze hun beste gerechten bereiden. Klik hier voor een overzicht van de chefs die aanwezig zullen zijn.

Op Taste of Amsterdam kun je niet alleen eten en drinken, maar ook zelf deelnemen aan workshops & proeverijen. Zo kunnen bezoekers zelf aan de slag gaan in de keuken en verschillende soorten wijn en bier proeven. Rond de Ketel One Kitchen tafel kunnen bezoekers hun eigen Bloody Mary Cocktail persen, snijden en kruiden. Kooktechnieken nog wat bijspijkeren? Dat kan op de NEFF Kookschool. Ook voor kinderen heeft Taste of Amsterdam een leuk programma in petto. De kleinste chefs gaan zelf lekker aan de slag in de Kinderkeuken.

Informatie
Datum: 1 t/m 3 juni
Tijd: 12:00 – 23:00 uur (vrijdag vanaf 15:00 uur)
Locatie: Amstelpark, 1083 HZ Amsterdam
Prijs: €12 (dagticket), €17,50 (passe-partout). Voor kinderen is de toegang gratis.

Kijk voor meer informatie over het foodevenement op de website.
Alvast even sfeer proeven? Dat kan via onderstaand filmpje.


Dit artikel afdrukken