Wie houdt er nu niet van de heerlijke smaak van zoete chillisaus? Het is een favoriete toevoeging bij gerechten over de hele wereld, van Azië tot Amerika. Maar wat als we je vertellen dat je nu kunt genieten van dezelfde geweldige smaak met 50% minder suiker?

Deze Sweet Chilli Sauce met 50% minder suiker is een welkome aanvulling in elke keuken
De opkomst van bewuste voeding heeft geleid tot innovatieve producten, zoals bij Inproba de Sweet Chilli Sauce met 50% minder suiker. Deze saus behoudt de complete verleidelijke smaak, die we zo goed kennen, maar met de helft minder suiker. Dit betekent dat je je favoriete gerechten kunt blijven verrijken zonder je zorgen te maken over je suikerinname.

Of je het nu gebruikt als een dipsaus, marinade of als smaakmaker in je roerbakgerechten, deze Sweet Chilli Sauce met 50% minder suiker is een welkome aanvulling in elke keuken. De helft van de suiker in deze saus is vervangen door het natuurlijke zoetmiddel Stevia en dat zorgt ervoor dat deze chillisaus écht net zo lekker smaakt!

Bovendien draagt het product het topkeurmerk Rainforest Alliance Certified. 100% van de gebruikte chilipepers wordt ingekocht van Rainforest Alliance gecertificeerde boerderijen.

Kortom, met 50% minder suiker blijft de smaak van deze chillisaus onverminderd 100%!


Breng je stem uit

Verdient deze nominatie jouw stem? Ga naar de stemwebsite en kies daar jouw favorieten.

Dit artikel afdrukken