Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Tientallen foodtrucks bieden naast heerlijke sushi, ook een ruime keuze aan andere populaire en minder populaire bekende Aziatische streetfood. Bijvoorbeeld dim sum, sukiyaki, poké bowls, boa buns en ijsrolletjes. Maak kennis met de lekkerste yakitori, tempura, zeewier-bites, Japanse poffertjes op kleurrijk gedecodeerde bordjes en in sissende stoommandjes. Het smaakvolle streetfood wissel je af met een mooi glas wijn of een exotisch drankje aan de cocktailbar.

Naast al dit lekkere eten en drinken zorgt het festival voor vermaak met een ‘Japanse’ twist. Een karaoke hotel van containers, verschillende sushiworkshops, een game room en ontspanningsmassages. Uiteraard is er ook muziek. Voor kinderen is er een speciaal programma opgesteld met kookworkshops, knutselactiviteiten, theater en spelletjes.

Bezoek Festival JOY en geniet van de typische levendigheid en vrolijke activiteiten, geïnspireerd op Aziatische marktjes en drukke straten vol geurige stalletjes. Trakteer jezelf op een smakelijke ontdekkingsreis en waan je een weekend lang in New Tokio.

Informatie
Locatie: Den Haag, Westbroekpark
Data: 9 tot en met 11 juni
Toegang: gratis
Bij bestelling van je eerste drankje betaal je eenmalig €2,50 voor je festival JOY glas.

Kijk voor meer informatie op de website, de Facebookpagina, Instagram of Twitter.
Dit artikel afdrukken