Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, zonder storende advertenties, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Al zouden ze de lonen verdriedubbelen: de bijsmaak van jus van de orange blijft altijd. Na de persing wordt de hele zaak verhit en wordt alle zuurstof onttrokken en gaat het sap in gigantische tanks waar het tot wel een jaar in kan blijven zonder te bederven. Hierdoor verliest het alle smaak.
Voordat het in de pakken gaat doen ze de verloren SINAASAPPELSMAAK er met kunstmatige smaakstoffen (flavor packs) weer bij. Op het etiket zoek je die vergeefs want technisch gesproken komen die uit sinaasappel essence en -olie. Deze kunstdrank smaakt – alle reclame ten spijt – daarom altijd hetzelfde. Losse sinaasappels nooit. Veel lekkerder en wel puur natuur.
CBL linkje doet het niet, althans komt niet op de juiste plaats terecht. En dat geschrokken blijkt niet zo uit het rapport: Met de algemene verklaring via het CBL laten de super- markten niet blijken zich verantwoordelijk te voelen voor de misstanden op Braziliaanse plantages, noch dat zij sinds 2015 nadere stappen hebben gezet om deze problemen beter te begrijpen of aan te pakken (citaat uit het rapport).
En vragen naar onderbouwing: 1. Attack legitimate science