Op dinsdag 10 december organiseert Studium Generale van de Universiteit van Twente een bijeenkomst over 'dieethypes'. Wat is nu gezond eten en hoe pas je dit toe in het dagelijks leven? Manon van Eijsden en Michelle van Roos geven hun visie.
De ene dieethype volgt de andere op. Eiwitrijk of koolhydraatarm, rauw of juist alleen maar vetten. Door alle verschillende voedingstrends zien mensen door de bomen het bos niet meer. Er is veel tegenstrijdige informatie en praktische handvatten zijn schaars.
Voedingswetenschapper Manon van Eijsden en levensmiddelentechnoloog Michelle van Roost zijn de oprichters van het communicatie- en adviesbureau Voedingsjungle. Hier vertalen zij voedingswetenschap naar de praktijk.
Ook zijn ze bekend van het boek Wegwijs in de voedingsjungle, waarin voedingsadviezen staan voor ouders van kinderen tot 9 jaar.
Tijdens de Studium Generale-bijeenkomst spreken Manon van Eijsden en Michelle van Roost over de Schijf van Vijf, voedingstrends en dieethypes. Bovendien zijn er gezonde én ongezonde borrelhapjes.
Informatie
Datum: 10 december 2019
Tijd: 19:30-21:00
Prijs: Gratis
Locatie: Vrijhof-Amphitheater, de Veldmaat 5, Enschede
Kijk voor meer informatie over het programma op de website.
Dit artikel afdrukken
Voedingswetenschapper Manon van Eijsden en levensmiddelentechnoloog Michelle van Roost zijn de oprichters van het communicatie- en adviesbureau Voedingsjungle. Hier vertalen zij voedingswetenschap naar de praktijk.
Ook zijn ze bekend van het boek Wegwijs in de voedingsjungle, waarin voedingsadviezen staan voor ouders van kinderen tot 9 jaar.
Tijdens de Studium Generale-bijeenkomst spreken Manon van Eijsden en Michelle van Roost over de Schijf van Vijf, voedingstrends en dieethypes. Bovendien zijn er gezonde én ongezonde borrelhapjes.
Informatie
Datum: 10 december 2019
Tijd: 19:30-21:00
Prijs: Gratis
Locatie: Vrijhof-Amphitheater, de Veldmaat 5, Enschede
Kijk voor meer informatie over het programma op de website.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 april krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 april krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog