Vier dagen lang genieten van meer dan 60 in Nederland gebrouwen bieren, geschonken in 30 cafés in de binnenstad van Utrecht. Als bierliefhebber kun je dit festival echt niet missen!

Bekende Utrechtse café's zoals ’t Pandje, Dikke Dries en 't Neutje zijn weer van de partij in deze tiende editie van het Streekbierfestival. Een overzicht van de deelnemende brouwerijen, waaronder VandeStreek, Oudaen, De Leckere maar ook Gebrouwen door Vrouwen is hier te vinden.

Tijdens het Streekfestival staat in elk café één Nederlandse brouwerij centraal. Je kunt er twee verschillende bieren proeven van de deelnemende brouwerijen. Om het mogelijk te maken de vele bieren te proeven wordt er gebruik gemaakt van proefglazen.

Het biermenu wordt één week voor het festival geplaatst op Facebook, Twitter en Instagram en is in ieder deelnemend café te vinden tijdens het festival.

Op de kaart kun je zien waar alle deelnemende cafés en brouwerijen zich bevinden.

Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Informatie:
Data: 4, 5, 6 en 7 april.
Tijden: Donderdag: 16.00 uur - sluitingstijd cafés, Vrijdag: 16.00-sluitingstijd cafés, Zaterdag: 16.00-sluitingtijd cafés, Zondag: 13.00-sluitingstijd cafés (uitloop dag festival, niet alle cafés zijn open).
Locatie: Rondom het Janskerkhof in de binnenstad van Utrecht.
Entree: Gratis

Meer informatie kun je vinden op de website.
Dit artikel afdrukken