imageIs Fastfood ongezond? Oftewel: zou dit sponsored berichtgeving zijn of zit er toch wat in de kroket van Katan?


Lee en Mary Hunphrey, allebei 84, eten al 17 jaar lang elke doordeweekse dag bij de vestiging van McDonalds in hun woonplaats Eastbourne, Engeland.

‘Als we binnekomen staat ons eten al te wachten, het personeel weet wat we willen’, zegt Mary Humphrey in de Britse krant The Argus. Elke dag twee dubbele hamburgers, één portie grote friet om te delen en een kopje koffie. Vijf dagen in de week schuift het echtpaar om klokslag 11 uur ’s ochtends aan hun vaste tafeltje wat ze inmiddels gekregen hebben. En dat al 17 jaar lang, zonder een dag over te slaan. Ruim 6000 keer hebben ze hun dagelijkse hamburger met friet al besteld, en daarbij al ruim 18.000 pond (26.500 euro) uitgegeven.

Twee jaar geleden verhuisden de oudjes zelfs naar een huis dichterbij het fastfoodrestaurant, zodat ze kunnen lopen. ‘Behalve McDonald’s eten we niet veel op een dag’, zegt Mary. ‘Wat cornflakes ’s ochtends en een ijsje ’s avonds. En in het weekend een kant-en-klaar maaltijd.’ Toch zijn de twee volgens eigen zeggen kerngezond, en niet van plan hun gewoonte op te geven.


bron: horeca-misset
Dit artikel afdrukken