Eigenaresse Pascha Stalenhoef is het bruisende hart van deze eigentijdse kaasspeciaalzaak. Vaste klanten krijgen een persoonlijke begroeting, nieuwe klanten worden met hartverwarmend enthousiasme ingewijd en ondertussen is er altijd tijd voor een praatje over nieuwe ontdekkingen of actuele ontwikkelingen in kaas- en smaakland. Want Pascha is zeer geïnteresseerd in alles wat er op en rond het 'kaasplankje' speelt en is voortdurend op zoek naar nieuwe lekkernijen voor haar klanten. Want daar gaat het natuurlijk om. Ook vaste kaasklanten moeten steeds weer verrast worden. Pascha verruimt je kaashorizon.

Kazerij Stalenhoef is een modern ingerichte oude en je-het-water-in-de-mond-doen-lopende winkel. Naast Pascha staat regelmatig vader Ton in de winkel. Hij is zelf gepokt en gemazeld in het kaasvak en leerde Pascha de fijne kneepjes ervan. De andere medewerkers doen er nauwelijks voor onder. Je kunt rustig zelf rondkijken, er is veel te proeven, en zoals gezegd is deskundig advies ook altijd voorradig. De Kazerij levert daarnaast kaasplankjes aan diverse restaurants in de directe omgeving.

Vijf jaar blijkt lang en kort tegelijk: vanuit het niets heeft de Kazerij zich ontwikkeld tot een niet meer weg te denken vaste waarde van 'speciaalstraat' Twijnstraat. Niet te missen!
Dit artikel afdrukken