De afgelopen crisisjaren hebben het de Nederlandse horeca, en dan met name de duurdere restaurants en horecabedrijven, erg lastig gemaakt. Toch liet één categorie horecazaken juist de afgelopen 5 jaar een behoorlijke groei zien: de fastservicesector groeide met bijna 6%. Denk hierbij aan gelegenheden als lunchrooms, pannenkoekenhuizen, ijssalons of shoarmatenten, schrijft BNR.
Met name de ijssalons hebben de afgelopen 5 jaren een hoge vlucht genomen. Hun aantal groeide met ruim 30%, vult Out-of-Home Shops aan.
Dit artikel afdrukken
Met name de ijssalons hebben de afgelopen 5 jaren een hoge vlucht genomen. Hun aantal groeide met ruim 30%, vult Out-of-Home Shops aan.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 april krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 april krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook