We troffen er ook heel wat anders aan. 'NIEUW' - stond op verschillende van die zwarte schaaltjes met daarop een vacuum gezogen stukje vlees. Bijvoorbeeld een schijf Ossobucco. Zo in de magnetron én klaar. Het zag er nog redelijk uit ook (dat is nl. niet zo makkelijk voor elkaar te krijgen). Niks voor ons natuurlijk, want we maken het zelf wel klaar.
Toen bleek er één tussen te zitten die we wel móesten proberen: een gebakken biefstukje!!
Dat kan niks zijn want die moet even knapperen in de pan. We waren verbluft: hoe makkelijk moet 'makkelijk' eigenlijk wezen? Een biefstukje kan toch iedereen in de pan gooien en het kost nauwelijks 3 minuten? Kon dit überhaupt te eten zijn??? Durfden ze zoiets in dit bedrijf aan te bieden?!?! Dit exces onder de vlag 'lekker makkelijk' moesten we dus proberen.
Onze katten hebben genoten - voor onszelf hadden we voor de zekerheid gelukkig ook maar iets anders meegenomen.
Bij de kassa stond een man voor ons - duidelijk iemand die niet voor zijn restaurant kwam inkopen, maar voor zichzelf. Hij had 14 diepvriesmaaltijden: 2 x 7 verschillende en twee grote zakken kattengrit, geen kattenvoer. Tijdens het eten moesten we glimlachen: zou het echt? Maar wat was dan zijn fall back scenario?
Over 2 weken gaan we het hem vragen!
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Bart, het smaakte naar een stuk vlees dat je krijgt in zo'n wegrestaurant waarvan je besluit dat je er nooit meer stopt om te eten. Hou me te goede: er zijn ook prima wegrestaurants!
Ik heb geen idee voor wie dit soort eten bedoeld is. Als dit de norm voor thuis wordt, dan wordt lekker eten straks waarschijnlijk vies gevonden (over het algemeen bepalen mensen wat 'goed' is op het gebied van eten tenslotte aan hun 'normaalervaring')!
Hoe smaakte het nu?
grt Bart