Smaaktesten die een real life omgeving nabootsen, leveren veel betere resultaten op dan testen in een smaaklaboratorium. Dat constateren onderzoekers van Wageningen Food & Biobased Research (WUR) na onderzoek met vliegtuigmaaltijden. Teneinde de voorspellende waarde van producttesten voor fabrikanten te vergroten, heeft de vakgroep de faciliteiten in zijn testlab uitgebreid. Van vliegtuig tot supermarkt of huiskamer is tot in detail na te bootsen.
Foodholland - FoodHolland : nieuwsarchief login
Lees ook
-
13
+Wij van WUR 12 nov 2020
-
13
+‘Nederlandse boeren zoeken oplossingen over de grens’ (1) 30 dec 2019
- 1 Buitenkip nader bekeken 4 sep 2019
-
8
+‘Consument wil graag betalen voor informatie over dierenwelzijn, niet over transport en slacht’ 18 apr 2018
- 13 ‘Blijkbaar is rundvlees niet gewoon rundvlees’ 30 mrt 2017