Drie dagen lang kunnen jong en oud genieten van eten en drinken, livemuziek en vele activiteiten tijdens dit gratis festival.

Op het festival zijn ruim 40 unieke foodtrucks. “Ze zijn er in alle soorten en maten. Er zitten ook dit jaar hele bijzondere trucks bij”, aldus Peter Valkenburg namens de organisatie. Deze hippe mobiele keukens zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Bij SilverDome staan de trucks niet alleen op straat, maar ook binnen in de evenementenhal. Zowel binnen als buiten geniet je van allerlei lekkere gerechten; van broodjes hamburger en pulled pork tot vers gebakken kokoskoeken.

Ook is er een ruim aanbod aan muziek en entertainment. Zo treedt op vrijdagavond de Zoetermeerse band Funky Crew op. Zij staan garant voor een muzikale avond vol stevige funk, pure groovy soul en onvervalste disco. Op zaterdag is er de hele dag muziek en treden o.a. Melissa Jansen (Bekend van o.a. Carlo’s TV Cafe en halve finalist The Voice of Holland 2016) en in de avond Soulmen’s Party featuring Massada op. B-Four sluit op zondag het festival af met een serie hits uit 50 jaar pophistorie.

Voor kinderen is er een springkussen, de kids kunnen knutselen of film kijken in de kidsclub.

Informatie
Data: vrijdag 21 april tot en met zondag april 23 april
Tijden: 12.00 (vr 16.00) – 22.00 (zo 20.00) uur
Kosten: Gratis entree en gratis parkeren
Locatie: SilverDome Zoetermeer, van der Hagenstraat 20, 2722 NT Zoetermeer.

Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Kijk voor meer informatie op de website of Facebookpagina.
Dit artikel afdrukken