Zondag 22 valt definitief het doek voor Oud Sluis, het drie-sterrenrestaurant van Sergio Herman. Voor zijn laatste kunststukjes stuurde hij zijn inkoper naar de veiling van Roeselare, waar traditioneel de eerste hopscheuten worden verkocht. Missie geslaagd: hij kwam thuis met een kilo scheuten, à raison van 124,80 euro per 100 gram. Dat komt neer op zo'n 3 euro per scheut.
"Ik ga de hopscheuten serveren bij het gerecht langoustine old school. Dat oude recept was een specialiteit van mijn vader. De langoustines of kreeft worden met een speciale bouillon opgediend", citeert De Standaard.
Dit artikel afdrukken
"Ik ga de hopscheuten serveren bij het gerecht langoustine old school. Dat oude recept was een specialiteit van mijn vader. De langoustines of kreeft worden met een speciale bouillon opgediend", citeert De Standaard.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook