Meer dan ooit is de voedingssector hot! Op het gebied van onderzoek, industrie, handel, foodservice en (e)retail is er sprake van grote en elkaar versterkende dynamiek. Relatief nieuwe ontwikkelingen zoals voeding en gezondheid op persoonlijke maat, ofwel personalised nutrition and health vragen u als professional in te spelen op veranderende marktkansen. De consument is veel bewuster geworden en zoekt naar voeding die echt bijdraagt aan zijn of haar gezondheid.

Tijdens het seminar krijgt u een update over de huidige stand van zaken en de nieuwe mogelijkheden van onderzoek en business in personalised nutrition.

De volgende onderwerpen worden door experts van Wageningen University & Research (WUR), TNO en sprekers uit het bedrijfsleven besproken, waarbij ruime gelegenheid zal zijn voor interactie en praktijk.

• Hoe kunnen we consumenten écht beter helpen de juiste voedingskeuzes te maken?
• Kunnen we actuele gezondheidsstatus koppelen aan persoonlijke voedingsadviezen?
• Hoe kan de voedingssector een businessmodel maken van personalised nutrition & health?
• Welke technologische ontwikkelingen maken personalised nutrition & health mogelijk?
• Hoe kan de voedingssector innovatieve ideeën omzetten in producten en diensten voor de consument?

Doelgroep
Dit seminar is geschikt voor professionals (HBO/WO-niveau), die hun kennis over personalised nutrition & health willen vergroten. Vooral interessant voor R&D managers, new business development managers, productmanagers, brandmanagers, marktonderzoekers, innovatie managers en marketeers.

Informatie
Wanneer: Donderdag 25 januari 2018
Kosten: €595,- per persoon, inclusief lunch, koffie/thee/frisdrank en afsluitende netwerkborrel.
Inschrijven: Via de website. De inschrijftermijn loopt tot 8 januari 2018.
Locatie: Wageningen Campus

Ongeveer drie weken voor aanvang ontvangen deelnemers een definitieve bevestiging met informatie over de locatie, betalingswijze, het programma en de deelnemerslijst.
Dit artikel afdrukken