In de groene omgeving van het Westland, in het nieuwe World Horti Center, gaan experts op het gebied van leefstijlgeneeskunde, zorgmanagement en land- en tuinbouwinnovaties, het referentiekader van de congresdeelnemers verbreden. Het gedeelde uitgangspunt is dat in de zorg van morgen leefstijlgeneeskunde een belangrijke rol gaat spelen als zowel preventieve als curatieve maatregel tegen toenemende welvaartsziekten als diabetes, hart- en vaatziekten, kanker en morbide obesitas. Kennis hiervan bij de toekomstige artsen is daarom noodzakelijk.

Stichting Student en Voeding is in 2017 opgericht om de kennis en vaardigheden over voeding en leefstijl onder geneeskundestudenten te vergroten. De Stichting wil bereiken dat onderwijs over voeding, leefstijl en productiviteitsmanagement geïmplementeerd wordt in de artsenopleiding.

Tijdens het congres komen aan het woord Barbara Kerstens, sociaal wetenschapper en programmadirecteur bij Stichting Voeding Leeft en Martijn van Beek, oprichter en directeur van Stichting Voeding Leeft. Tamara de Weijer, huisarts en voorzitter Vereniging Arts en Leefstijl en Maaike de Vries, gezondheidswetenschapper, adviseur en toezichthouder in de zorg horen ook tot de gasten.

Kijk hier voor het gehele programma.

Informatie
Datum: 17 november 2018
Tijd: 10:00 tot 18:00
Locatie : Europa 1, 2672 ZX Naaldwijk
Prijs: €32,65 incl. servicekosten

Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Koop nu je tickets via deze link.
Dit artikel afdrukken