Op 2 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Minister Schippers heeft zelfs luid en duidelijk voor de camera van de NOS verklaard dat biefstuk goed doorbakken moet worden. Dat deed ze naar aanleiding van de ESBL-affaire die opkwam en opvallend snel weer doofde.
De berichtgeving van het AD is interessant. De Volkskrant bericht uitgebreid over de reactie die erop volgde. Ik kan er eerlijk gezegd geen touw aan vastknopen. Als de NVWA de info naar buiten zou hebben gebracht, zou ik iets gaan denken. Nu de krant het doet, duidt het denk ik op onbegrip van de journalist. Die kan ik mij voorstellen: buiten de de NVWA kan geen enkele professional begrijpen waarom de recall werd ingesteld voor een product dat vanaf de buitenkant beoordeeld géén gevaar voor de volksgezondheid is geweest. Er is slechts sprake geweest van economische fraude. Zowel de minister als het volk hebben dan ook recht op een verklaring voor het inroepen van zo'n zwaar en angstaanjagend middel voor reeds geconsumeerd vlees.
NVWA geeft hier volgens mij een advies, het is aan de ministers te oordelen wat ze met dat advies doen!
Dat kan dus best eens uitpakken als "dat doen we dus niet", dit heet leiderschap!