Op 11 april krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Zijn wel belangrijke dingen in de wereld lijkt me, zoals bijna een miljard mensen die honger hebben.
Wat de schuld is van biologisch-dynamishe bedrijfsvoeringen.
Dus die waarschuwingen ivm salmonellabesmetting is gewoon onzin.
Laten we focussen op de echte problemen aub.
Immer de consument koopt het toch?
Dus wordt het geproduceerd.
En als ze de producten gewoon goed bakken is er niets aan de hand zou ik zeggen.
Amerikaanse Voedingscentrum zal dit ook beamen, en de Amerikaanse CBL ook.
En dit zijn consumenten georïenteerde organisaties, dus die weten het wel, en hebben wetenschappers + specialisten in huis.