Hiephiephoera, want vet moest toch uitgebannen worden? Euhhhhh ja, maar avocado's bevatten toch dat beroemde onverzadigde vet en dat was toch goed? Tenminste dat laten andere supermarkten ons geloven? Is dat opeens toch niet meer goed of is het gewoon niet waar?
Je zult toch maar een gewone consument wezen ;-)
Op 2 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Na de uitvinding van de halvarine deed het verhaal de ronde dat Unilever al weer bezig was om een product te ontwikkelen met 0% vet: belazerine. Daar lijkt prima te lukken.
Ik ben blij dat je het in de categorie 'au shit' hebt geplaatst, meneer wateetons!
Volgens mij heb ik er pas per ongeluk een gegeten :p
http://www.wateetons.com/2007/01/07/voedsel-uit-de-vriezer-3-sutzukakia/
Wat mij betreft mag ons aller Voedingscentrum deze slogan morgen zo op TV uitzenden. Klinkt een stuk vertrouwder dan...
De voedingsindustrie, zo is mijn overtuiging, introduceert steeds meer voedsel waarvan kunstmatig de voedingswaarde is verminderd (of, onder het mom van vermindering, veranderd), zodat de consument er, zogenaamd verantwoord, meer van kan eten. Dan koopt hij er namelijk ook meer van, en dan verdient de voedingsindustrie meer geld. Eigenlijk is het toch gewoon zó simpel?
Uiteindelijk is hanssibbelen natuurlijk de enige echte oplossing: je moet gewoon niet zoveel vreten in je muil douwen.