Geniet drie dagen lang in een monumentale, groene oase van verrukkelijke wijnen, bijzondere wijn-spijscombi’s door Rotterdams finest chefs en een frisse muziekprogrammering. Dit alles afgetopt met verrassende live-acts voor een optimale beleving. Een heerlijke plek dus om samen met je vrienden te proosten op een goed begin van de festivalzomer.

Proost
Op RYPP Wijnfestival staan kwaliteitswijnen centraal, van Europese klassiekers tot aan Nieuwe Wereldwijnen. Alles komt aan bod, dus ga op ontdekkingstocht naar jouw favoriete wijn, druif en regio. Wil je meteen je wijnkennis vergroten? Laat je dan verrassen in het ‘Proefpaviljoen’ of volg een masterclass bij een sommelier.
Liever relaxt met een goed glas in de hand het weekend vieren? Ook prima, niks moet, alles mag!

Proef
Het culinaire aanbod op RYPP Wijnfestival bestaat uit Rotterdamse (pop-up) restaurants, keukens en chefs die de uitdaging aangaan om bijzondere gerechten voor te schotelen die passen bij jouw favoriete wijn.
Mix, match en plof met je favo combi neer op het gezellige terras of zoek een romantische spot onder de bomen. Geen zin om uitgebreid te tafelen? Ook voor de snelle trek valt er genoeg te kiezen en er is voor een ieder wat wils.

Kaartverkoop en openingstijden
Kaarten zijn online verkrijgbaar. Voor de snelle beslissers zijn er in beperkte oplage Early Bird tickets verkrijgbaar. Reguliere tickets kosten €11,00 en aan de deur betaal je €15,00 (beperkt beschikbaar). De prijzen zijn inclusief servicekosten en inclusief je eigen wijnglas.

Vrijdag 1 juni: 17:00 – 23:00
Zaterdag 2 juni: 14:00 – 23:00
Zondag 3 juni: 14:00 – 22:00

Het festival is in Het Park, 3016 Rotterdam, Nederland. Kijk voor meer informatie op de website en Facebookpagina.
Dit artikel afdrukken