Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
In 2005 in Moskou was ik verbijsterd hoeveel er (nog) werd gerookt. Maar nog vreemder keek ik op van de wodka-consumptie. In verschillende etablissementen, maar ook in het legendarische hotel Rossia waar ik verbleef, kon ik er geen glas van bestellen. Het begon bij een flesje van zo'n 25 cl, alsof het frisdrank was. Hoevelen er aan overmatig drankgebruik in Rusland jaarlijks overlijden zou ik ook wel eens willen horen.