Omdat we verhoudingsgewijs nu eenmaal veel rood vlees eten: zouden ze daar nou ook keurmerkjes voor gaan maken?
Op 30 november krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Carla,
zie mijn reactie bij jouw posting.
Was dit de bedoeling (klik op mijn naam...)
Groet van Carla
De eerste voorbeelden zijn in de praktijk al meegemaakt inderdaad. Gehoord op een verjaardagsfeestje... "Jeetje, wat eet jij veel!" Het veelzeggende antwoord... "Ja, ik heb morgen een balansdag"!
Ben het daar mee eens: die balansdagen zijn een doekje voor het bloeden. Het gaat om een levensstijl. In dat opzicht is de campagne misschien zelfs schadelijk omdat het gevoel onstaat dat je een ' aflaat' voor zondingen kunt kopen door een dagje streng te zijn.
In onze voedingsadviezen wordt het woord "gezondigen" geregeld gebruikt!
6 Dagen zondigen met één balansdag is kolder, 6 balansdagen met een zon[dig]dag is beter...