Dit jaar kunnen de consumenten in Groot-Brittannië genieten van rode spruiten tijdens het kerstdiner.
Roger Welberry, een Britse spruitenteler uit Kirton Holme, heeft volgens het Agrarisch Dagblad veel succes met de rode spruiten. Dit jaar zijn de rode spruiten voor het eerst op commerciële schaal geteeld.
De rode variant smaak het zelfde als de traditionele groene spruit. Wel heeft de spruit een licht noten-aroma. Volgens de spruitenteler is er grote belangstelling van chefkoks en restaurants voor de spruiten. Ook een aantal producenten van kant-en-klaarmaaltijden heeft interesse voor het nieuwe kerstproduct.
Bron: Zibb
Dit artikel afdrukken
Roger Welberry, een Britse spruitenteler uit Kirton Holme, heeft volgens het Agrarisch Dagblad veel succes met de rode spruiten. Dit jaar zijn de rode spruiten voor het eerst op commerciële schaal geteeld.
De rode variant smaak het zelfde als de traditionele groene spruit. Wel heeft de spruit een licht noten-aroma. Volgens de spruitenteler is er grote belangstelling van chefkoks en restaurants voor de spruiten. Ook een aantal producenten van kant-en-klaarmaaltijden heeft interesse voor het nieuwe kerstproduct.
Bron: Zibb
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 30 december krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 30 december krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook