Wie staat hier nou niet bij te juichen?
Op 31 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Waarom krijg ik hier nou al wéér zo'n 1 april gevoel bij?
Voor een totaal-belevenis moet je lijkt mij niet bij een fast-food zaak zijn.
Lijkt mij een prima variant op de snelle pizza-hap. Alleen hoe vers is vers uit een automaat?
Er zal echter vast wel een stukje europese regelgeving beschikbaar zijn om dit soort initiatieven hier ten lande onmogelijk te maken.
Als je een maaltijd eten beschouwd als even wat brandstof innemen, zou dit een acceptabel, gezond alternatief zijn.
Maar een maaltijd als een sociaal aspect, een rustpunt in de dagelijkse zaken zou hier misplaatst zijn. Als ik buiten de deur ga eten dan wil ik toch wat meer dan alleen gezond eten. Ik wil een totaal-belevenis: ambiance, vermaak, goede voeding, ...
Dat is in zo'n zaak toch niet mogelijk. Het blijft toch fast-food, gericht op snel rouleren van tafels. En dus blijf je daar niet lang natafelen.