Er is genoeg te doen op deze midzomerdag: er zijn lezingen, excursies, workshops en proeverijen. We maken er ook een muzikaal festijn van en sluiten af met een diner op de lange zomeravond. Remeker brengt tal van activiteiten bijeen die raken aan thema’s waar de boerderij zich voor inzet.

Programma
Nienke Gottenbos (darmflora-therapeut) geeft een lezing over darmflora, Reinier van den Berg (meteoroloog) spreekt over klimaatverandering en Jorien Timmers (project ‘Eco Bus America’) vertelt over het plastic in de oceanen.

Zin om je smaakpapillen te testen? Proef dan melk, kaas of natuurwijnen.

Ga op excursie in de weide om te leren over de bodem, ga naar de bijenschuur of volg een workshop fermentatie.

In de avond kun je aanschuiven bij het diner dat chef-kok Edwin van den Oever voor ons bereidt. De avond sluit af met cabaret.

Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Klik hier voor het volledige programma-overzicht.

Informatie
Datum: 22 juni
Tijd: 12:00 tot 18:00 uur (dagprogramma), 12:00 tot 22:00 uur (dag- en avondprogramma)
Locatie: De Groote Voort, Postweg 110, 6741 ML Lunteren
Prijs: Dagprogramma €30, Dag- en avondprogramma €65, kinderen onder de 10 jaar gratis.

Aanmelden: via deze link.
Dit artikel afdrukken